Waar en wanneer

Inschrijven voor Daar ben je!

Capelle aan den IJssel, oktober 2019

In het najaar komt er een cursus in Capelle aan den IJssel.  De data zijn 19 september, 3, 10, 17 en 31 oktober 2019. Het programma loopt van 20:00 - 22:00 uur, vanaf 19:45 is de inloop met koffie en thee.  Er zijn geen kosten aan verbonden.Van harte welkom!

De bijeenkomsten bouwen op elkaar voort. De cursus is het meest waardevol voor je, als je alle avonden aanwezig kunt zijn. Dus 'save the dates' voor Daar ben je!

 

Proeven aan DAAR BEN JE!

Ben je benieuwd of Daar ben je! iets voor je gemeente kan betekenen? Dan is een proeverij wellicht een goede optie.

Bij een proeverij laten we je kennismaken met één of meer opdrachten uit Daar ben je! Zo ervaar je iets van wat Daar ben je! doet met mensen. Aan de proeverij zijn geen kosten verbonden en is geheel vrijblijvend. Wij verzorgen de proeverij, jij zorgt voor een groepje deelnemers.

Heb je belangstelling? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen. Dan nemen we contact met je op.

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van 'Daar ben je'?  Vul dan onderstaande gegevens in en je krijgt maandelijks een nieuwsbrief toegestuurd.

 

We hebben in onderstaande plaatsen de serie workshops of een gedeelte ervan gegeven.  Blauw staat voor een deelnemersworkshop, groen voor een trainersworkshop. Paars voor een kennismaking met Daar ben je.

Rotterdam - NGK, Willemstad - Protestantse Gemeente, Oudenbosch - Protestantse Gemeente, Rotterdam - Overschie

Rotterdam -Prinsenland

Vrouwendag NGK 2017   Najaarsconventie CWN 2018

Reacties gesloten.