Over ons

Mens, kom tevoorschijn!

Ons verlangen en onze missie is dat ieder mens tot bloei komt en mensen heeft waar hij of zij zich veilig voelt om tevoorschijn te komen. De workshops van Daar ben je! bieden een veilige ruimte aan mensen om hun leven vanuit verschillende perspectieven te verkennen.

Over de stichting Daar ben je!

We willen de financiële drempel laag houden, zodat een ieder die dat wil, deel kan nemen aan de workshops. Daarom werken we we met geschoolde vrijwilligers en professionals, zij werken zonder winstbejag. In een tijd waarin de wachtlijsten voor hulp groeien, hopen we dat Daar ben je! zich verspreidt over het land. Om het werk in goede banen te leiden is de stichting Daar ben je! opgericht.

Bij daar ben je! stimuleren we mensen om vanuit verbinding met zichzelf en anderen te gaan leven en zo volop in het avontuur van hun eigen leven te stappen. Vanuit de stichting werken we vanuit een christelijke identiteit. Op basis van wederzijds respect helpen we een ieder met onze toolbox om hun eigen weg te ontdekken naar een leven met meer vreugde, verbinding en vertrouwen.

Else Roza initiatiefnemer van Daar ben je! Een serie workshops waarin je samen tot bloei komt

Else Roza, initiatiefnemer

 

'Daar ben je! is op mijn lijf geschreven. Om te overleven paste ik me als tiener aan aan de omgeving en dat gaf veel stress. Daar kwam verandering in door ontmoetingen met anderen die mij namen zoals ik was, waardoor ik meer en meer tevoorschijn kwam. Langzaam groeiden vreugde en vertrouwen in mij en dat gun ik iedereen. Vandaar deze stichting, met heel veel dank aan het bestuur en Gertrude.'

 

Het bestuur van Daar ben je! bestaat uit: Cees Roozendaal (voorzitter), Ruud Heijloo (secretaris en penningmeester) en Geralda Rohaan - van der Kamp (algemeen bestuurslid.

Vaste vrijwillige medewerkers zijn: Gertrude Caan (praktische ondersteuning) en Else Roza (trainer en ontwikkelaar). Daarnaast werken we aan een netwerk van begeleiders (deskundige vrijwilligers en professionals zonder winstoogmerk).

 

 

Deel je ons verlangen?

We zijn blij met alle vormen van meedoen en dat kan op uiteenlopende manieren:

  1. Neem iemand mee naar met de workshops  van Daar ben je!  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je weet waar Daar ben je! gegeven wordt of neem contact op.
  2. Steun ons financieel. De stichting is financieel kwetsbaar en kan jouw financiële support goed gebruiken. Draag je financieel bij, dan kun je dat aftrekken van je inkomstenbelasting, want wij zijn een ANBI-instelling. Elke gift is welkom. Bankrekening stichting Daar ben je!: NL59 SNSB 0339 6656 45
    RSIN: 8614922468
  3. Daar ben je! in je eigen omgeving bekend maken. Download de flyer. Heb je een groep van negen tot vijftien mensen bijeen, dan kun je overleggen of één van de bestaande trainers de workshops geeft of dat je zelf de workshops wilt gaan geven.
  4. Zelf Daar ben je! geven. Informeer bij Else hoe dat in zijn werk gaat (06 48111162) of bekijk onze informatie hierover.

 

Reacties zijn gesloten.