Werkblad Investeren in relaties

Warme contacten. Mensen verlangen naar ontmoetingen van hart tot hart,  zeker in coronatijd. Daarom hebben wij een werkblad gemaakt voor gebruik in de huiskamer, om met elkaar in verbinding te blijven, om een lichtje te zijn in donkere dagen. Doe jij mee?

De open opzet is geschikt om de kring van gesprekspartners uit te breiden: jong en oud, gelovig en twijfelaars, vrienden, familie. Mensen delen persoonlijke levenswijsheid en alleen dat verbindt al.

Stichting Daar ben je! zoekt de bloei van ieder mens. Wij putten uit bronnen van sociale wetenschappen en christelijke spiritualiteit. Het werkblad is gratis, ook al ons andere werk. Het gaat ons niet om het geld, maar om muren te slechten, tussen jou en mij, tussen jou en je buurvrouw/buurman.

Ervaring van een deelnemer
"Dit sloot heel mooi aan bij mijn manier van kijken naar de boom als metafoor voor het leven van de mens. Het bracht me ook nieuwe inzichten, nieuwe vragen, een nieuwe spiegel hier en daar. Door het werkblad en door voorbeelden van andere deelnemers."

"Groei laat sporen na', zei een deelnemer van de webinar, bij een foto en ze vervolgde: 'Mensen zien ze niet, maar ze zijn er wel' De les die ze eruit formuleerde: 'Niet alle groeispurten zijn voor een ander zichtbaar'.

 

Het werkblad Investeren in je relaties is onderdeel van Daar ben je! Het doel van Daar ben je! is om elkaar te helpen om tot bloei te komen, dan verandert de wereld in een boomgaard, waar het goed toeven is.
Daar ben je! heeft diverse cursussen en werkvormen om dit doel te bereiken.

Reacties zijn gesloten.